Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bebe monitor digital Avent Bebe monitor digital Avent
Bebe monitor digital Avent Bebe monitor digital Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Bebe monitor digital Avent

nga Grepi Outlet

19.990 Lekë

Philips AVENT SCD525 Baby Monitor Sensor Temperature
Përfshin një sensor temperature, njësi pa tela e lehtë dhe portative, lëvizni lirshëm rreth shtëpise duke mbetur në kontakt me fëmijën tuaj.
Dimensioni: 22.2 x 15.6 x 10 cm