Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ngrohës elektrik shishesh Avent Ngrohës elektrik shishesh Avent Ngrohës elektrik shishesh Avent
Ngrohës elektrik shishesh Avent Ngrohës elektrik shishesh Avent Ngrohës elektrik shishesh Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Ngrohës elektrik shishesh Avent

nga Grepi Outlet

6.490 Lekë

Ngrohës elektrik shishesh Avent SCF255/57. Mënyra më e shpejtë dhe e sigurt për ngrohjen e qumështit te bebes tuaj, ju mund të ngrohni një shishe 125 ml për 4 minuta në temperaturë dhome.