Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe për fëmijë me ngjyra 18+ muaj

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Shishe për fëmijë me ngjyra 18+ muaj

nga Grepi Outlet

1.490 Lekë

Shishe për fëmijë me ngjyra 18+ muaj Avent SCF784/00. Ndohmon fëmijët për të mësuar të pijnë në mënyrë të pavarur, kanë valvul që parandalon derdhjen, ka kapak për mbrojtje higjenike.