Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe biberon natyral Avent 330 ml

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe biberon natyral Avent 330 ml

nga Grepi Outlet

1.190 Lekë

Shishe biberon natyral Avent SCF696/17. Përmban 330 ml dhe është i përshtatshëm për të ushqyer foshnjen në mënyre natyrale.