Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon me vrima të ndryshueshme Avent Biberon me vrima të ndryshueshme Avent
Biberon me vrima të ndryshueshme Avent Biberon me vrima të ndryshueshme Avent

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon me vrima të ndryshueshme Avent

nga Grepi Outlet

850 Lekë

Biberon me vrima të ndryshueshme Avent SCF655/27. Fëmija shijon një ushqim më të rehatshëm dhe të kënaqur, projektimi me dy valvula redukton dhimbje barku.