Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberona sensitiv 6-18 muaj Biberona sensitiv 6-18 muaj Biberona sensitiv 6-18 muaj
Biberona sensitiv 6-18 muaj Biberona sensitiv 6-18 muaj Biberona sensitiv 6-18 muaj

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberona sensitiv 6-18 muaj

nga Grepi Outlet

650 Lekë

Biberona sensitive për 6-18 muajsh. Pako përmban biberon, është simetrik dhe lejon zhvillimin natyror te qellzës dhe mishrave të dhëmbëve në mënyrë natyrale. Materiali është silikon, pa shije dhe pa erë.