Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pipa zëvendësues set dhe furçë pastrimi Pipa zëvendësues set dhe furçë pastrimi
Pipa zëvendësues set dhe furçë pastrimi Pipa zëvendësues set dhe furçë pastrimi

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Pipa zëvendësues set dhe furçë pastrimi

nga Grepi Outlet

490 Lekë

Pipa zëvendësues set dhe furçë pastrimi Avent SCF764/00. Pipat janë të përdorshëm në gotat Avent ndërsa furça bën të mundur pastrimin e tyre për një higjenë sa më të mire të bebes tuaj.