Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bebe monitor digital me video Avent Bebe monitor digital me video Avent Bebe monitor digital me video Avent Bebe monitor digital me video Avent
Bebe monitor digital me video Avent Bebe monitor digital me video Avent Bebe monitor digital me video Avent Bebe monitor digital me video Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Bebe monitor digital me video Avent

nga Grepi Outlet

24.990 Lekë

Bebe monitor digital me video Avent SCD610/00. Ju shihni fëmijën tuaj ditën dhe natën, 6.1 cm ( 2,4 " ) ekran LCD me ditë e natë vizion, ju monitoroni fëmijën tuaj dhe jo çdo zhurmë tjetër, ekran aktivizohet automatikisht kur fëmija në dhomë dëgjon një zhurmë. Kamera mund të montohet në mur, ka tregues baterie dhe lidhje (nëse ato janë ne rënie). Furnizimi me energji: 220-240 V, furnizimit me energji elektrike: 120 V. Zgjedhja kanaleve është automatike, ka udhëzues.