Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbështetëse silikoni për pompë gjiri

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Mbështetëse silikoni për pompë gjiri

nga Grepi Outlet

1.090 Lekë

Mbështetëse silikoni për pompë gjiri Avent SCF167/01. Përmban një gyp të gjërë, projektuar për lloje të ndryshme gjiri.