Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe biberon qelqi Avent Shishe biberon qelqi Avent
Shishe biberon qelqi Avent Shishe biberon qelqi Avent

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe biberon qelqi Avent

nga Grepi Outlet

1.350 Lekë

Shishe biberon qelqi Avent SCF673/17. Ndihmon për të bërë të ushqyerit më të natyrshme për fëmijën. Përmban një dizajn inovativ, ushqehet lehtë e ngjashme me gji, duke e bërë të lehtë për fëmijën.