Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe biberoni qelqi Avent

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe biberoni qelqi Avent

nga Grepi Outlet

1.190 Lekë

Shishe biberoni qelqi Avent SCF671/17. Përmban 120 ml.Ndihmon për një ushqyerje të natyrshme, e pastër dhe e sigurtë, rezistente ndaj të nxehtit.