Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe biberoni natyral Avent Shishe biberoni natyral Avent Shishe biberoni natyral Avent Shishe biberoni natyral Avent
Shishe biberoni natyral Avent Shishe biberoni natyral Avent Shishe biberoni natyral Avent Shishe biberoni natyral Avent

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Shishe biberoni natyral Avent

nga Grepi Outlet

1.090 Lekë

Shishe biberoni natyral Avent SCF693/17. Përmban 260 ml. Të gjitha produktet e Philips Avent janë të cilësisë së lartë dhe të dizajnuara me ju dhe nevojat e fëmijës suaj. Ky varg i produkteve është zhvilluar me mbi 25 vjet e ekspertizës klinike. Nëpërmjet hulumtimeve të gjera dhe provat klinike, Philips Avent punon në mënyrë efektive për të promovuar mirëqenien dhe mbështetje nënat e foshnjës për të dhënë fëmijët e tyre fillimin më të mirë në jetë.