Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe biberon natyral Avent Shishe biberon natyral Avent Shishe biberon natyral Avent
Shishe biberon natyral Avent Shishe biberon natyral Avent Shishe biberon natyral Avent

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe biberon natyral Avent

nga Grepi Outlet

990 Lekë

Shishe biberon natyral Avent SCF960/17. Të gjitha produktet e Philips Avent janë të cilësisë së lartë dhe të dizajnuara me ju dhe nevojat e fëmijës suaj. Ky varg i produkteve është zhvilluar me mbi 25 vjet e ekspertizës klinike. Nëpërmjet hulumtimeve të gjera dhe provat klinike, Philips Avent punon në mënyrë efektive për të promovuar mirëqenien dhe mbështetje nënat e foshnjës për të dhënë fëmijët e tyre fillimin më të mirë në jetë.