Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon i tejdukshëm Avent 0-6 muaj

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon i tejdukshëm Avent 0-6 muaj

nga Grepi Outlet

960 Lekë

Biberon i tejdukshëm Avent SCF170/18. Përdoret për bebe 0-6 muaj, anë fallso që mbajnë beben tuaj të zënë, përbehet nga silikon pa shije dhe pa erë, përshtatet në gojën e fëmijes duke lejuar zhvillimin normal të mishit të dhëmbëve.