Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon natyral me katër vrima Biberon natyral me katër vrima
Biberon natyral me katër vrima Biberon natyral me katër vrima

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon natyral me katër vrima

nga Grepi Outlet

850 Lekë

Biberon natyral me katër vrima Avent SCF654/27. Përdoret nga bebe 6+ muaj, është natyral që e bënë bebin tuaj të duket sikur ushqehet me gji, sistemi i biberonit nuk lejon që të futet ajer ne barkun e bebit tuaj. Përdoret edhe për bebet e porsalindur, pako përmban 2 biberona.