Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon natyral me tre vrima Avent Biberon natyral me tre vrima Avent
Biberon natyral me tre vrima Avent Biberon natyral me tre vrima Avent

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon natyral me tre vrima Avent

nga Grepi Outlet

850 Lekë

Biberon natyral me tre vrima Avent SCF653/27. Përdoret nga bebe 3+ muaj, është natyral që e bënë bebin tuaj të duket sikur ushqehet me gji, sistemi i biberonit nuk lejon që të futet ajer ne barkun e bebit tuaj. Përdoret edhe për bebet e porsalindur, pako përmban 2 biberona.