Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon me dy vrima Avent 1+ muaj Biberon me dy vrima Avent 1+ muaj
Biberon me dy vrima Avent 1+ muaj Biberon me dy vrima Avent 1+ muaj

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon me dy vrima Avent 1+ muaj

nga Grepi Outlet

850 Lekë

Biberon me dy vrima Avent SCV652/27. Përdoret nga bebe 1+ muaj, është natyral që e bënë bebin tuaj të duket sikur ushqehet me gji, sistemi i biberonit nuk lejon që të futet ajer ne barkun e bebit tuaj. Përdoret edhe për bebet e porsalindur, pako përmban 2 biberona.