Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon natyral me një vrimë Biberon natyral me një vrimë
Biberon natyral me një vrimë Biberon natyral me një vrimë

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon natyral me një vrimë

nga Grepi Outlet

850 Lekë

Biberon natyral me një vrimë Avent SCF651/27. Është natyral që e bënë bebin tuaj të duket sikur ushqehet me gji, sistemi i biberonit nuk lejon që të futet ajer ne barkun e bebit tuaj. Përdoret për bebet e porsalindur, pako përmban 2 biberona.