Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon i tejdukshëm Avent 6-18 muaj

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Biberon i tejdukshëm Avent 6-18 muaj

nga Grepi Outlet

990 Lekë

Biberon i tejdukshëm Avent SCF170/22. Përdoret për bebe 6-18 muaj, janë fallso që mbajnë beben tuaj të zënë, përbehet nga silikon pa shije dhe pa erë, përshtatet në gojën e fëmijes duke lejuar zhvillimin normal të mishit të dhëmbëve.