Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Lugë për fëmijë Avent Lugë për fëmijë Avent Lugë për fëmijë Avent
Lugë për fëmijë Avent Lugë për fëmijë Avent Lugë për fëmijë Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Lugë për fëmijë Avent

nga Grepi Outlet

980 Lekë

Lugë për fëmijë Avent SCF722/00. Përdoret për bebe 6+ muaj, është elastike dhe përkulet sipas dëshirës që ka fëmija juaj.