Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe për fëmijë me ngjyra trans 340 ml Shishe për fëmijë me ngjyra trans 340 ml
Shishe për fëmijë me ngjyra trans 340 ml Shishe për fëmijë me ngjyra trans 340 ml

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe për fëmijë me ngjyra trans 340 ml

nga Grepi Outlet

1.390 Lekë

Shishe për fëmijë me ngjyra trans 340 ml SCF762/00. Përdoret për fëmijë 18+ muaj, është një zgjidhje ideale për pijet e fëmijëve, e lehtë për tu përdorur në mënyrë të pavarur.