Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Uji Qafshtama Koli 2 L

Ujë në shishe / Qafshtama

Uji Qafshtama Koli 2 L

nga Grepi Outlet

315 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Uji Qafshtama Koli 2 L

Një koli ka 6 shishe.

Uji i shëndetit të mirë, mbushur në 1350 metra lartësi. Konsumimi i ujit bën mirë në shëndetin tuaj.

Me këte cmim kolia ju vjen në adresën tuaj.