Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe për fëmijë me ngjyra trans 260 ml Shishe për fëmijë me ngjyra trans 260 ml
Shishe për fëmijë me ngjyra trans 260 ml Shishe për fëmijë me ngjyra trans 260 ml

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe për fëmijë me ngjyra trans 260 ml

nga Grepi Outlet

1.250 Lekë

Shishe për fëmijë me ngjyra trans 260 ml. Përdoret për fëmijë 12+ muaj, përdoret në mënyrë të pavarur dhe është e lehtë për tu pastruar dhe ne pjatalarëse.