Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe për fëmijë me ngjyra mat 260 ml

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe për fëmijë me ngjyra mat 260 ml

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Shishe për fëmijë me ngjyra mat SCF752/00. Përmban 260 ml, e përshtatshme për mikrovalë dhe e lehtë për tu pastruar.