Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon për natën Avent 0-6 muaj

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon për natën Avent 0-6 muaj

nga Grepi Outlet

690 Lekë

Biberon për natën Avent SCF176/18. Për bebe 0-6 muaj, ndihmojë të sigurojë zhvillim të natyrshëm të dhëmbëve dhe mishit të dhëmbëve, përbëhet nga silikon pa shije dhe pa erë.