Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe biberoni AVENT 260 ml

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe biberoni AVENT 260 ml

nga Grepi Outlet

1.750 Lekë

Shishe biberoni AVENT 260 ml SCF663/28, pako dyshe. Ndihmon në ushqyerjen e fëmijës tuaj veçanërisht natën, lejon futjen e ajrit në shishe dhe jo në barkun e fëmijës tuaj.