Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pjatë e ndarë Avent Pjatë e ndarë Avent Pjatë e ndarë Avent
Pjatë e ndarë Avent Pjatë e ndarë Avent Pjatë e ndarë Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Pjatë e ndarë Avent

nga Grepi Outlet

890 Lekë

Pjatë e ndarë Avent SCF702/01. Për bebe 12+ muajsh, e përshtatshme për disa lloje ushqimesh dhe me thellësi që nuk lejon derdhjen e ushqimit të bebes tuaj. Pastrohet lehtë edhe në pjatalerëse.