Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Set udhëtimi lugë dhe pirun Avent Set udhëtimi lugë dhe pirun Avent
Set udhëtimi lugë dhe pirun Avent Set udhëtimi lugë dhe pirun Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Set udhëtimi lugë dhe pirun Avent

nga Grepi Outlet

990 Lekë

Set udhëtimi lugë dhe pirun Avent SCF718/00. Është një zgjidhje për nënat kur janë në udhëtim, për ti mbajtur lugën dhe pirunin higjenik.