Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Set mbrojtëse gjiri guaskë Avent Set mbrojtëse gjiri guaskë Avent
Set mbrojtëse gjiri guaskë Avent Set mbrojtëse gjiri guaskë Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Set mbrojtëse gjiri guaskë Avent

nga Grepi Outlet

1.400 Lekë

Set mbrojtëse gjiri guaskë Avent SCF157/02, vendoset brenda reçipetës tuaj dhe mron gjirin tuaj duke mbledhur qumështin e tepërt.