Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Doreza për shishe Avent 4+ muaj Doreza për shishe Avent 4+ muaj
Doreza për shishe Avent 4+ muaj Doreza për shishe Avent 4+ muaj

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Doreza për shishe Avent 4+ muaj

nga Grepi Outlet

290 Lekë

Dy doreza për shishe Avent SCF142/00. Përdoret për bebe 4+ muaj, janë të lehtë dhe të përshtatshëm për tu hequr nga gota, kapet lehtë nga bebja juaj.