Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra
Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra Xhiboks xhins per femra

Veshje / Xhiboks Xhins

Xhiboks xhins per femra

nga KJL & Co

3.690 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Xhiboks per femra

Model : Lori 08/1 736 UK375/PIG

Me pigment

Masat: XS, S, M, L

Cmimi : 3.690 Leke