Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra
Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra

Veshje / Jelek Xhins

Jelek per femra

nga KJL & Co

3.400 Lekë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Jelek per femra

Model : Lori 07 764801 UK375/PIG

Me pigment

Masat : XS, S , M, L

Cmimi : 3.400 Leke