Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Grykë e butë Avent 12+ muaj Grykë e butë Avent 12+ muaj
Grykë e butë Avent 12+ muaj Grykë e butë Avent 12+ muaj

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Grykë e butë Avent 12+ muaj

nga Grepi Outlet

350 Lekë

Grykë e butë Avent SCF147/82. Për bebe 12+ muaj që mund të lënë pas shishet për një opsion më të butë për mishrat e dhëmbëve të tyre, me të foshnjat mund të mësojnë të pijnë në mënyrë të pavaruar, janë të lehtë për tu pastruar dhe në pjatalarëse ose mund të strerilizohen në valë për 5 minuta.