Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Grykë e butë Avent 6+ muaj Grykë e butë Avent 6+ muaj
Grykë e butë Avent 6+ muaj Grykë e butë Avent 6+ muaj

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Grykë e butë Avent 6+ muaj

nga Grepi Outlet

350 Lekë

Grykë e butë Avent SCF146/02, për bebe 6+ muajsh. Kanalet janë të dizajnuara për mishrat delikate dhe janë hapi i parë ideal për ndarjen nga gjirit. Janë të lehtë për tu pastruar dhe nuk kanë grykë për derdhje.