Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kapak për mbyllje Avent Kapak për mbyllje Avent
Kapak për mbyllje Avent Kapak për mbyllje Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Kapak për mbyllje Avent

nga Grepi Outlet

290 Lekë

Kapak/Disk për mbyllje Avent SCF143/06. Kapakët përshtaten për shishet, duke i kthyer ato nga biberona në kavanoza për mbajtjen e ushqimit të bebes, mund të sterilizohen në sterilizues Avent, në pjatalarëse ose duke i valuar për 5 minuta. Ju mund të shkruani në sipërfaqen në disqe me një shënues, kështu që ju mund të regjistroni datën që keni mbledhur ushqimin ose të ruani qumështin në frigorifer.