Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe për mbajtjen e qumështit pluhur Shishe për mbajtjen e qumështit pluhur Shishe për mbajtjen e qumështit pluhur Shishe për mbajtjen e qumështit pluhur
Shishe për mbajtjen e qumështit pluhur Shishe për mbajtjen e qumështit pluhur Shishe për mbajtjen e qumështit pluhur Shishe për mbajtjen e qumështit pluhur

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Shishe për mbajtjen e qumështit pluhur

nga Grepi Outlet

650 Lekë

Shishe për mbajtjen e qumështit pluhur Avent SCF135/06. Mbajtësja e qumështit pluhur është e përshtatshme veçanërisht kur udhëtoni, mban mjaftueshëm pluhur dhe ka kapak që nuk lejon derdhjen. Pastrohet lehtë edhe në pjatalarëse.