Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Set ushqimi për fëmijët 6+muaj Set ushqimi për fëmijët 6+muaj
Set ushqimi për fëmijët 6+muaj Set ushqimi për fëmijët 6+muaj

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Set ushqimi për fëmijët 6+muaj

nga Grepi Outlet

2.500 Lekë

Set ushqimi për fëmijët SCF716/00 Avent. Seti përmban pjatë me ndarje, pjatë të madhe, pjatë të vogël, lugë dhe pirun. Përdoret për fëmije 6+ muajsh.