Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon Ortodontik Avent 3 muajsh

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon Ortodontik Avent 3 muajsh

nga Grepi Outlet

960 Lekë

Biberon Ortodontik Avent SCF172/20. Për bebe 0-3 muajsh, përmban 2 biberona, respekton zhvillimin natyror të qellëzës te fëmijëve tuaj dhe mishrat e dhëmbëve. Përbëhet nga sillikon pa shije dhe pa erë.