Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Stimulues për dhëmbët e mesëm Stimulues për dhëmbët e mesëm
Stimulues për dhëmbët e mesëm Stimulues për dhëmbët e mesëm

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Stimulues për dhëmbët e mesëm

nga Grepi Outlet

690 Lekë

Stimulues për dhëmbët e mesëm SCF882/01. Masazhon mishërat e lënduar të fëmijës tuaj në të gjitha fazat gjatë daljes së dhëmbëve, përshtatet me duart e fëmijës tuaj, është e përshtatshme për sterilizim ose mund të vendoset në frigorifer për freskim sa më të shpejtë.