Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Stimulues për dhëmbët e pasëm Stimulues për dhëmbët e pasëm
Stimulues për dhëmbët e pasëm Stimulues për dhëmbët e pasëm

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Stimulues për dhëmbët e pasëm

nga Grepi Outlet

790 Lekë

Stimulues për dhëmbët e pasëm SCF884/01. Është e butë dhe ndihmon në lehtësimin e mishrat e irrituar te bebeve tuaja, ka ngjyra për ta bërë më tërheqës dhe është i përshtatshëm për dorën e bebes.