Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Miniblender Avent

Elektroshtëpiake / Mikser

Miniblender Avent

nga Grepi Outlet

7.500 Lekë

Miniblender Avent SCF860/25. Miniblenderi ju lejon ti shërbeni fëmijës ushqim të shëndetshëm, ideale për përzierje frutash, perimesh.