Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Termometër digital për banjo Avent Termometër digital për banjo Avent Termometër digital për banjo Avent
Termometër digital për banjo Avent Termometër digital për banjo Avent Termometër digital për banjo Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Termometër digital për banjo Avent

nga Grepi Outlet

1.990 Lekë

Termometër digital për banjo Avent SCF550/20. Lëkura e një fëmijë është delikate , duke e bërë atë shumë të ndjeshëm ndaj ndikimeve të jashtme si temperatura dhe lagështia. Për shkak se lëkura e foshnjës është aq e ndjeshme , ajo reagon shumë shpejt në ujë që është shumë i nxehtë. Ai ka pamjen e lodrës dhe është tërheqës për beben tuaj.