Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbrojtëse gjiri që lahen Avent Mbrojtëse gjiri që lahen Avent
Mbrojtëse gjiri që lahen Avent Mbrojtëse gjiri që lahen Avent

ParaFarma / Mbrojtëse Gjiri

Mbrojtëse gjiri që lahen Avent

nga Grepi Outlet

1.390 Lekë

Mbrojtëse gjiri që lahen Avent SCF155/06. Përbëhet nga pambuku, thith lagështine larg lëkurës tuaj, përmban 6 mbrojtëse të zbukuruara me tantellë duke i dhënë një pamje më femërore, lahet lehtë në makinë larëse bashkë me qesen e dobishme.