Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbrojtëse për gjirin Avent

ParaFarma / Mbrojtëse Gjiri

Mbrojtëse për gjirin Avent

nga Grepi Outlet

3.750 Lekë

Mbrojtëse për gjirin Avent SCF152/01. Është një produkt i provuar klinikisht, mban drejt koken e gjirit tuaj, këshillohet të përdoret 6 muaj të parë të shtatzanisë, nuk rekomandohet 3 muajt e fundit. Me një thithje te lehtë ajo bën të mundur që koka e gjirit tuaj të dale dhe të jetë e përshtatshme për të ushqyer fëmijën me gji.