Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pjata për bebe Avent 6+ muaj Pjata për bebe Avent 6+ muaj
Pjata për bebe Avent 6+ muaj Pjata për bebe Avent 6+ muaj

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Pjata për bebe Avent 6+ muaj

nga Grepi Outlet

1.190 Lekë

Pjata për bebe Avent SCF708/00. Seti përmban pjatë të madhe dhe pjatë të vogël per bebe 6+ muaj, ka thellësi që nuk lejon derdhjen e ushqimit. Është e përshtatshme për mikrovalë dhe pastrohet lehtë edhe në pjatalarëse.