Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Set lugë, pirun, thikë per fëmije Avent Set lugë, pirun, thikë per fëmije Avent
Set lugë, pirun, thikë per fëmije Avent Set lugë, pirun, thikë per fëmije Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Set lugë, pirun, thikë per fëmije Avent

nga Grepi Outlet

690 Lekë

Set lugë, pirun, thikë per fëmije Avent SCF714/00. Përdoret për bebet 18+ muaj, lugë e butë për mishrat e dhëmbëve të bebes tuaj, e përshtatshme për dorën e bebeve në fillimet e vetëushqyerjes, bishti i gjatë lejon futjen e saj edhe në kavanoza, pastrohet lehtë edhe në pjatalarëse.