Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Lugë dhe pirun për fëmijë Avent 12+ muaj

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Lugë dhe pirun për fëmijë Avent 12+ muaj

nga Grepi Outlet

490 Lekë

Lugë dhe pirun për fëmijë Avent SCF712/00. Përdoret për bebet 12+ muaj, lugë e butë për mishrat e dhëmbëve të bebes tuaj, e përshtatshme për dorën e bebeve në fillimet e vetëushqyerjes, bishti i gjatë lejon futjen e saj edhe në kavanoza, pastrohet lehtë edhe në pjatalarëse.