Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pjatë e vogël Avent 6+ muaj Pjatë e vogël Avent 6+ muaj
Pjatë e vogël Avent 6+ muaj Pjatë e vogël Avent 6+ muaj

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Pjatë e vogël Avent 6+ muaj

nga Grepi Outlet

1.000 Lekë

Pjatë e vogël Avent SCF706/00 për 6+ muaj, një pjatë ideale për ndryshimin e moshës, lejon vetushqyerjen e fëmijëve tuaj pasi thellësia e saj nuk lejon derdhjen e ushqimit. Është e përshtatshme për mikrovalë dhe pastrohet lehtë edhe në pjatalarëse.