Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pjatë e madhe Avent Pjatë e madhe Avent Pjatë e madhe Avent
Pjatë e madhe Avent Pjatë e madhe Avent Pjatë e madhe Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Pjatë e madhe Avent

nga Grepi Outlet

590 Lekë

Pjatë e madhe Avent SCF704/00 12+ muaj, një pjatë ideale për ndryshimin e moshës, lejon vetushqyerjen e fëmijëve tuaj pasi thellësia e saj nuk lejon derdhjen e ushqimit. Është e përshtatshme për mikrovalë dhe pastrohet lehtë edhe në pjatalarëse.