Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe për fëmijë me figura 340 ml Shishe për fëmijë me figura 340 ml
Shishe për fëmijë me figura 340 ml Shishe për fëmijë me figura 340 ml

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe për fëmijë me figura 340 ml

nga Grepi Outlet

1.290 Lekë

Shishe për fëmijë me figura 340 ml, 18+ muaj. Shishja e bibieronit përmban kapak mbrojtës për lëngun, dorezat janë te përshtatshme për tu mbajtur nga fëmija juaj, shishja pastrihet lehtë edhe në pjatalarëse.